« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
PRODAJA

Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu

Nakon što je u svibnju prvi put stigao u Zagreb, vodeći maloprodajni lanac jadranske obale proširio je mrežu svojih zagrebačkih trgovina te otvorio vrata pete prodavaonice

Evo i njih...
Evo i njih... (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

trgovine

,

Studenac

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, otvorenjem petog Studenac marketa, na adresi Nova cesta 52, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja u Zagrebu. Najnovije otvorenje uslijedilo je samo tri mjeseca nakon što je u glavnom hrvatskom gradu otvorena prva prodavaonica Studenca.

Budući da je Zagreb značajno drukčije okruženje od obale, želja kompanije bila je maksimalno se uklopiti u životni stil Zagrepčana te se prilagoditi potrebama i navikama dinamične urbane sredine.

Stanovnicima Zagreba tako je predstavljen novi format proximity trgovina koje ponudom prate svjetske FMCG trendove. Svih pet zagrebačkih Studenac trgovina smješteno je na frekventnim lokacijama te u manjem prostoru raspolažu mogućnostima koje nude i veliki formati, pri čemu donose brže snalaženje, manje gužve, a istodobno i mnogobrojne pogodnosti.

Zagrebačke prodavaonice Studenca donose obogaćenu ponudu TO GO s odabranim asortimanom gotovih i polugotovih jela kao i toplih napitaka i svježih voćnih sokova. Kako bi Zagrepčanima prišao još bliže, Studenac je dostupan i na aplikacijama WOLT i BOLT, pri čemu, uz uštedu vremena, redovitim tjednim akcijama nudi i uštedu novca.

Upravo sa željom da kupcima osigura kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama, Studenac je u travnju predstavio jedinstveni asortiman svojih privatnih robnih marki, označen znakom zelene košarice i dostupan samo u Studencu. Riječ je o probranim proizvodima, većim dijelom domaćih proizvođača, koji će bez sumnje biti podrška budžetu stanovnika glavnog grada.

Rast mreže prodavaonica u glavnom hrvatskom gradu važan je poslovni iskorak za tržišno pozicioniranje i jačanje Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Republici Hrvatskoj.

Zagrebačke trgovine Studenca nalaze se na adresama Ulica kneza Mislava 1, Ilica 53, Ilica 138, Trg Nikole Šubića Zrinskog 14 i Nova cesta 52, a do kraja godine planiraju se otvorenja dodatnih trgovina.

Zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima - zlatnom medaljom „Customer's Friend" i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti".  

10.08.2021. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh