« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Striptiz ga koštao transfera

Zbog pokazivanja stražnjice Torcidi 2006., Besiktas se nećka oko dovođenja Dine Drpića

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Besiktas

,

Dino Drpić

Transfer Dine Drpića iz Dinama u Besiktas dobio je neočekivan zaplet. U srijedu navečer izgledalo je da je posao gotovo - klubovi su se dogovorili oko odštete (milijun eura), i još je samo Drpić trebao dogovoriti svoje uvjete. Ni tu ne bi bilo problema, jer su Turci Drpiću navodno nudili 700.000 eura i ugovor na četiri i pol godine. Očekivao se samo dolazak Drpićeva agenta za finiširanje posla.

Međutim, jučer je popodne odjeknula vijest da je Besiktas odustao o posla. Što se dogodilo? U turskim medijima procurile su slike ‘slavnog’ Drpićeva pokazivanja stražnjice Hajdukovim navijačima s utakmice 2006. godine. A kada je Besiktasov direktor pogledao prostački filmić na YouTubeu, navodno je spustio rampu za transfer. To je bilo previše čak i za ne baš uvijek pristojne Turke. Međutim, Besiktas još nije sasvim odustao od Dinamova stopera, iako informacije govore da su se Turci već bacili na dovođenje češkog stopera iz Udinesea - Zapotočnog.

U svakom slučaju, rasplet cijele priče znat će se do danas u 17 sati, jer to je ‘deadline’ koji su odredili iz Besiktasa za slanje odgovora. Ovaj termin probija rokove Uefina prijelaznog roka koji je istekao u ponoć, ali turskim klubovima se ne žuri. Na zamolbu nacionalnog saveza, Uefa im je produžila prijelazni rok sve do 6. veljače.

Kako god bilo, grijesi iz prošlosti stigli su na naplatu. Drpić je imao šansu za ostvarivanje transfera karijere, a sad je, čini se, osuđen na zagrebačku svakodnevicu.

Piše: VM
01.02.2008. 00:09:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh