« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ŠTRAJKOVI NE STAJU

Štrajk u CA, pridružili se kontrolori leta i strojovođe

Dio zaposlenika Croatia Airlinesa zatražio je od dva sindikata koja su još još u štrajku da prekinu s njim i da se vrate na posao

Štrajkovi na sve strane
Štrajkovi na sve strane (Arhiva)
Više o

Croatia Airlines

,

Zagrebački holding

,

Hrvatska

,

strojovođe

,

štrajkovi

Treći dan za redom štrajka osoblje Croatije Airlinesa, a danas će im se, u znak solidarnosti, pridružiti i kontrolori leta u Zagrebu i Splitu pa će promet teći usporeno.

Novi sindikat - podružnice Zagreb-parking, Tržnica Zagreb i Vodoopskrba i odvodnja i Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga najavili su za danas od 7 do 10 sati također štrajk solidarnosti s pilotima i stjuardesama Croatia Airlinesa, dok će Sindikat strojovođa štrajkati od 12 do 14 sati u teretnom i putničkom prijevozu.

Na jučerašnjim pregovorima sa stjuardesama Croatia Airlines je, tvrde, ponudila maksimalno moguće ustupke u pogledu materijalnih i nematerijalnih prava, no sindikati nisu pristali i poručuju da su "ljudi koji su upropaštavali kompaniju, umjesto u USKOK-u i zatvoru, završili s milijunskim otpremninama ili su čak unaprijeđeni". 

Dio zaposlenika Croatia Airlinesa zatražio je od dva sindikata koja su još još u štrajku da prekinu s njim i da se vrate na posao.

Da li bi bilo paranoidno reći da je baš nekako čudno da su svi odlučili štrajkati u tjednu prije lokalnih izbora, a nitko od štrajkaša nema ništa protiv HDZ-a?

16.05.2013. 12:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh