« Sanjarica
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što znače snovi o padanju?

Jedna od najčešćih stvari koje ljudi sanjaju je kako padaju, a taj san može ukazivati na jako važne stvari koje ne smijemo olako zanemariti

Često padate u snovima?
Često padate u snovima? (Arhiva)
Više o

sanjarica

,

tumačenje snova

,

snovi o padanju

Snovi o padanju spadaju među najčešće, jer definitivno nema čovjeka koji tako nešto nije sanjao barem jednom u životu - i sjetio se sna nakon što se probudio, ili skočio usred noći iz kreveta u totalnoj panici.

No, što to zapravo znači? Ako pitamo psihologa i stručnjaka za snove Laurija Loewenberga, radi se o podsvjesnim uzbunama, upozorenjima kojima nam naša podsvijest javlja da će nam se u životu (poslovnom ili privatnom) dogoditi nešto važno, a mi nad time nemamo kontrolu.

Loewenberg tvrdi da su takvi snovi posljedica činjenice da podsvjesno znamo što će se dogoditi, da smo prepoznali sve znakove koji ukazuju na neizbježan događaj, no ili ih još uvijek nismo osvijestili ili ih potiskujemo, ne želeći sami sebi priznati da su posljedice neminovne.

Savjet je jednostavan - u slučaju da se ovaj simbol ponavlja u vašim snovima, to je dobar indikator da treba da se trebate fokusirati na borbu s aktivnostima koje vas čine anksioznim u svakodnevnom životu, a za oslobađanje od ove vrste snova koji su jako neugodni, svakako se savjetuje vježbanje joge i meditacija.

Snove možete protumačiti i sami, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

15.05.2017. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh