« Sanjarica
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
SNOVI

Najčešći snovi i njihovo tumačenje

U priču se uključio i psiholog Ian Wallace koji već tri desetljeća dešifrira snove svojim pacijentima, a do sada ih je odslušao - preko 150 tisuća!

Kakve snove imate?
Kakve snove imate? (Arhiva)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

tumačenje snova

Tumačenje snova obično se smatra pomalo mističnom aktivnošću, jer se na taj način otkrivaju tajne poruke naše podsvijesti koje na javi na možemo raspoznati. U priču se uključio i psiholog Ian Wallace koji već tri desetljeća dešifrira snove svojim pacijentima, a do sada ih je odslušao - preko 150 tisuća!

Kako on sam kaže, ovih šest snova je najčešće, pa da vidimo što znače:

Sanjati da nas netko lovi - na javi postoji nešto s čime se želimo suočiti, ali ne znamo kako. Što napraviti - iako zvuči zastrašujuće, ovo je prilika da stanemo, suočimo se sa svojim strahovima i ostvarimo ambicije.

Sanjati da nam ispadaju zubi - zubi simboliziraju koliko smo samopouzdani i jaki, stoga ova situacija u snu znači da nam u javi vam nešto narušava  samopouzdanje. Što napraviti - na situaciju koja nas obeshrabruje nemojmo gledati kao na nešto negativno, nego smireno sagledajmo činjenice i doživimo je kao izazov.

Bezuspješno tražiti WC - WC simbolizira odgovor na naše temeljne potrebe. Sanjati ovaj san znači da u javi postoji neka prepreka koja nam ne dopušta da izrazimo svoje potrebe. Što napraviti - posvetimo se malo više sebi i svojim potrebama, a manje ispunjavajmo želje osoba iz vaše okoline. 

Sanjati da smo goli u javnosti - odjećom koju biramo javnosti pokazujemo drugima određenu sliku sebe. San u kojem smo goli u javnosti poručuje nam da u javi postoji situacija u kojoj se osjećamo ogoljeni, izloženi i nezaštićeni. Što napraviti - iako možda postoji strah da se osramotimo pred nekim, ponekad bismo se trebali otvoriti prema ljudima i pokazati im pravog/pravu sebe i svoje talente. 

Sanjati da padamo - padanje u snu znači da se u javi prečvrsto držimo za nekoga ili nešto, odnosno da smo previše navezani na neku sitaciju. Što napraviti - umjesto da konstantno budemo opterećeni strahom od gubitka kontrole, trebali bismo se opustiti i vjerovati sebi i drugima te prepustiti da stvari prirodno sjednu na svoje mjesto.

Sanjati da ulazimo u sobu koja nema svrhu - sobe u kući predstavljaju različite aspekte našeg karaktera. Nailazak u snu na sobu koja nema namjenu znači da na javi otkrivamo talente koje posjedujemo, a dosad ih nissmo bili svijesni. Što napraviti - što više vremena budete posvetili otkrivanju svojih talenata, više će se vrata otvarati u vašem životu. 

Za tumačenja ostalih snova tu je naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

05.06.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh