« Sanjarica
objavljeno prije 7 godina
SANJARICA

5 najčešćih snova i njihovo značenje

Sanjarica vam može pomoći u tumačenju snova, pa evo najčešćih pet snova koji vas obično muče ili zabavljaju tijekom noći

Što ste sanjali noćas?
Što ste sanjali noćas? (Arhiva)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

tumačenje snova

Snovi i njihovo tumačenje omiljena su zabava ljudi od pradavnih vremena, a nakon trideset godina karijere i preko 150 tisuća snova koje je proučavao i interpretirao, psiholog Ian Wallace dao je tumačenje 5 najčešćih snova iz njegove prakse.

Golotinja u javnosti - kad izabiremo odjeću u svakidašnjem životu, mi u biti prezentiramo svoj imidž i biramo način na koji ćemo se predstaviti javnosti. San u kojem ste goli na javnom mjestu sugerira kako u vašem životu postoji situacija zbog koje se osjećate ranjivo i izloženo.

Letenje - odličan san koji zapravo znači da ste se oslobodili nečega što vas je sputavalo u životu.

Nespremnost za testiranje - svi smo sigurno barem jednom sanjali kako drhtimo prije ispita ili testa u školi, na fakultetu ili razgovoru za posao, a kako to predstavlja vrednovanje naših sposobnosti, san upućuje na činjenicu da kritički preispitujete vlastitu vrijednost dok ste budni.

Padanje - jedan od najčešćih snova, a ukazuje na to da ste previše vezani za određenu stvar ili osobu u vašem životu i kako biste ih trebali naučiti pustiti. Stoga, mmjesto da stalno budete zabrinuti oko gubitka kontrole, radije se fokusirajte na to da imate više povjerenja u sebe i u druge, a ostalo će jednostavno sjesti na svoje mjesto.

Proganjanje - ovaj san znači da u životu postoji problem s kojim se želite suočiti, ali ne znate kako.

Tumačenje snova najbolje će vam dati naša Sanjarica.

31.03.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh