« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
ZNATE LI?

Što vam može pomoći u skidanju celulita

Većinu nas svibanj i predstojeći godišnji odmori uhvatili su potpuno nespremne za sezonu kupaćih kostima - no, nije još kasno

Što napraviti?
Što napraviti? (Arhiva)
Više o

celulit

,

svibanj

Celulit nas muči gotovo sve, osim čudesnih osoba na koje se ne primaju ni kile, a bome ni celulit... i što da napravimo? Pa za početak, idemo vidjeti znanost iza postojanja celulita...

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća.

Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća - lipogeneza.

Stručnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ - inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka "narančine kore", tu je i iskorak u novu dimenziju - buđenje staničnog metabolizma tijekom noći.

09.05.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh