« Sanjarica
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
SNOVI

Što su prosječni snovi muškarca?

Kad vaš muškarac sanja seks, recimo tako da vas vara s drugom ženom koju poznaje, to znači da ga ta žena privlači nekim dijelom svoje osobnosti

Kakvi su vaši?
Kakvi su vaši? (Arhiva)
Više o

muškarac

,

snovi

,

sanjarica

,

tumač snova

Snovi su, kažu neki, samo znak da naše podsvjesno tijekom noći radi prekovremeno, dok će drugi tražiti njihovo tumačenje na razne načine, od sanjarice na dalje...

Naravno, ovakva tema ne može proći bez znanstvenika, pa su tako pokušali saznati koju su najčešći muški snovi. Nakon opsežnog istraživanja došli su do pet najčešćih snova i ponudili značenje.

Kad muškarac sanja da kasni, to znači da na taj događaj ne želi ići jer misli da su svi tamo na neki način u prednosti pred njim i osjeća se nesigurno.

Kad vaš muškarac sanja seks, recimo tako da vas vara s drugom ženom koju poznaje, to znači da ga ta žena privlači nekim dijelom svoje osobnosti, a ne fizičkim atributima. Kad sanja osobu koju nikad nije vidio, način na koji se seksa s tom sobom ukazuje na način kako ti volio raditi s vama. 

San o bijegu znači da muškarca nešto muči, no ne znači da će od toga bježati u stvarnom životu. Proganjanje u snu je simbol nečega što ga motivira na rad ili ga usmjerava prema nekom cilju. 

San o padanju znači da je muškarac pod velikim pritiskom i osjeća da gubi kontrolu nad situacijom, bila ona iz privatnog ili poslovnog života.

Učenje za ispit se ponavlja češće nakon završetka školovanja nego tijekom, a zapravo pokazuje da je osoba perfekcionist koja uspješno ostvaruje svoje ciljeve. 

Eto... ako se probudi u pola noći i kaže vam da je sanjao nešto od navedenog, recite mu što je na stvari da vas pusti da spavate dalje... ;)

15.02.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    13.04.2021. 17:50
    samo lijepi snovi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh