« Sanjarica
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
SNOVI

O čemu najradije sanjate?

Vjerovali ili ne, čak i u snovima spolovi su različiti, pa su tako muškarci u snu zabavljeni prirodnim katastrofama, a žene vezama

Što je vaš zaštitni znak? ;)
Što je vaš zaštitni znak? ;) (Arhiva)
Više o

snovi

,

sanjarica

Snovi nas zapravo muče - nismo nikad sigurni o čemu zapravo žele reći, što je to što se vidi negdje iza normalnog i svakodnevnog

Nekad nas zabave, a nekad prilično izmuče, no i tu postoji velika razlika između tema, jer muškarci češće sanjaju jedne stvari, dok je ženama na pameti nešto sasvim drugo.

Različito razmišljanje i prioriteti u životu doveli su do toga da su žene u snovima najčešće opterećene vezama - lažima, nevjerama i svađama, dok muškarci najviše noćnih mora imaju o prirodnim katastrofama, poplavama i požarima. 

Muškarci dvostruko češće sanjaju od raznim nepogodama od žena, a uz to ih muče zaraze i kukci, dok žene brinu raskidi prijateljstava i veza ili neki drugi emocionalni problemi.

Liječnici upozoravaju da, primjerice, snovi o raznim međuljudskim odnosima kod žena mogu izazvati noćne more jer uzrokuju snažne emocije

To sve može imati vrlo ozbiljne posljedice po zdravlje jer stres koji izazivaju takvi snovi može dovesti do straha od spavanja i nesanice.

Evo što su ispitanici u jednom istraživanju najčešće sanjali: na prvom su mjestu bile noćne more o otmicama, ubojstvima i ostalim oblicima fizičke agresije, dok su na drugom mjestu bile svađe, nevjere i ponižavanja. 

Nakon toga slijede snovi o strahu od nesupjeha i oni koji izazivaju bespomoćnost, snovi o smrti i raznim bolestima, a Top 5 tema zatvaraju snovi o raznim čudovištima tipa vampira i duhova ili o izvanzemaljcima. 

Sve će vaše snove protumačiti naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova ...

14.01.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    14.01.2021. 21:30
    turisitkinje
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh