« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
LUDORIJE

Što se sve radi za ljepotu i mladolik izgled?

Krirazvila u nevjerojatnim količinama, a godšnje cifre su potpuno sulude - procjene govore od 20 miljardi dolara na više

Sve za ljepotu ... ili?
Sve za ljepotu ... ili? (Shutterstock)
Više o

ljepota

,

mladolik izgled

,

kreme

Ljepota i mladolik izgled postali su toliki imperativ i opterećenje da se popratna industrija razvila u nevjerojatnim količinama, a godšnje cifre su potpuno sulude - procjene govore od 20 miljardi dolara na više ...

Što sve ljudi rade da bi bili "vječno mladi i lijepi"? Evo par stvari ...

Fileri i botoks - pretjerano znojenje rješavalo se botoksom koji je, međutim, napoznatiji kao rješenje protiv bora. Injekcije botoksa primjenuju se ponajprije za čelo i bore oko očiju, a injiciranje filera za donji dio lice, punjenje bora oko usana, jagodica i usana.

Kirurški zahvati - face lifting kao kiruršku metodu zatezanja i pomlađivanja lica istisnuli su fileri te je on preostao, kažu liječnici, kao krajnje rješenje za one starije dobi. Riječ je o ozbiljnom kirurškom zahvatu.

Kreme - od nekoliko desetaka do više tisuća kuna raspon je cijena krema koje obećavaju mlađe lice, tijelo, uništavanje celulita, masnoća na trbuhu i bedrima i tako dalje. Redovito se lansiraju novi čudotvorni sastojci koje samo koji mjesec poslije "pregazi" neki drugi novi obećavajući sastojak.

Pomlađivanje krvlju - vlastita krv u službi ljepote, tretman je koji je nazvan vampirskim i za koji se tvrdi da je tajna zvijezda crvenih tepiha. Zategnutija koža i mlađi izgled dobivase injiciranjem pročišćene plazme, a učinak se vidi vrlo brzo nakon samog tretmana.

Tehnologija za ljepotu - ultrazvučni valovi, terapija kisikom, toplinom, zamrzavanjem, samo je dio cijelog spektra metoda koje nudi tehnologija u anti age medicini. Neovisno o metodi, svi bi oni trebali imati isti učinak - smanjiti obujam i zategnuti kožu.

08.07.2016. 15:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh