« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
AAAAH :)

Što opušta znakove horoskopa

Svaki znak ima neke svoje male rituale i omiljene načine opuštanja, pa pročitajte kako ćete najbolje ugoditi partneru kad treba odmor

Kakav je vaš idealan odmor
Kakav je vaš idealan odmor (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

opuštanje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

znakovi horoskopa

,

odmaranje

,

vodnjak

Ovan je energičan znak i u stresnim situacijama jednostavno mu treba neki ispušni ventil, a to za njega znači fizička aktivnost, od šetnje do dobre partije tenisa ili nogometa, samo da se troši energija.

Bik je prilično samozatajan i svoje frustracije potiskuje sve dok ne pukne. No, tada nastaje opći cirkus, pa je pametno ostaviti vremena za sebe i male užitke koji će stres odnijeti u trenu - dekica i knjiga, serija na TV-u uz fine grickalice i slično.

Blizanci jednostavno ne mogu smiriti svoje misli, pa im nije lako opustiti se ležeći. Jedini recept koji pali za ovaj znak je prebacivanje fokusa na nešto drugo, poput dobre knjige ili zanimlijvih igrica, društvenih ili na računalu.

Rak uvijek preuzima previše posla na sebe, tako da je u stresnim razdobljima redovito iscrpljen, kako fizički tako i emotivno. Njima je ideal opuštanja mirna večer uz dragu osobu na kauču pred TV-om.

Lav sjajno podnosi pritisak, no i njima je opuštanje dobrodošlo u nekim situacijama. Lav će napetost izbaciti kreativnošću, stoga je najbolje pustiti ga da se bavi nekim svojim hobijem koji će ga potpuno odmoriti.

Djevica uvijek misli da nešto nije do kraja napravljeno, tako da stresa ima napretek, a najbolji način oslobađanja je dobra večera i piće s prijateljima koji su spremni saslušati analizu situacije - to će im donijeti toliko potreban mir.

Vaga će se opustiti i riješiti stresa raznim oblicima fizičkog ugađanja, bilo to spremanje obilne večere za uživanje uz omiljenu seriju ili dobra masaža.

Škorpion osjeća posljedice stresa kao fizičku bol u leđima, glavi i ostalim dijelovima tijela, a opuštanje možete pogoditi i sami - dobar seks uz dugo maženje nakon toga i Škorpion je kao novi ...

Strijelac također treba fizičku aktivnost kako bi se riješio stresa, a njemu je u tome potrebno i društvo, pa je najbolji izbor neki ekipni sport nakon kojeg se može ostati na pokojem pivu s prijateljima.

Jarac se ne može nakon napornog dana tek tako opustiti i zaboraviti na sve, jer će mu mozak i dalje raditi sto na sat, tako da mu je potreban izlazak ili druženje s prijateljima kako bi se potpuno odmorio.

Vodenjak će stresno razdoblje preživjeti puno bolje ako je okružen ljudima, tako da mu na kraju dana treba par grickalica i piće s društvom, a dobro će doći i zagrljaj voljene osobe.

Ribe su i u opuštanju malo kompliciranije od drugih, jer im je za potpuni odmor potrebna posebna atmosfera, od svjetla do glazbe - ugođaj jednostavno treba biti miran.

 

13.12.2014. 14:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh