« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što o vama govori - vaša torba?

One žene koje na svojim ramenima nose velike torbe su pravi avanturisti koji su spremni i željni biti na raznim novim mjestima

Što se o vama može zaključiti prema torbi koju nosite?
Što se o vama može zaključiti prema torbi koju nosite? (Arhiva)
Više o

osobnost

,

torba

,

karakteristike

,

oblik torbe

Razne stvari govore o nama puno više nego što mislimo, a upravo tako je i sa ženama i njihovim omiljenim modnim dodatkom - torbom.

Mnoge žene vole imati više torbica koje im služe za svaku priliku i koje mogu kombinirati za razne prigode. Takve žene najčešće odvajaju i zadnje novce kako bi kupile torbicu koja im treba više od ičega. Tu se radi o ženama koje vole promjene u svom životu, koje prate modu i koje su vesle. One se lako prilagode svakoj situaciji.

Žene koje ne kupuju često torbe najčešće ne prate modne trendove koji ih ne zanimaju i vrlo su ekonomične. Ovdje se uglavnom radi o ženama koje su nemaštovite.

One žene koje na svojim ramenima nose velike torbe su pravi avanturisti koji su spremni i željni biti na raznim novim mjestima. To su žene slobodnog duha koje su neukrotive, koje ne trpe pravila i koje su uvijek spremne za akciju.

Žene koje preferiraju skupe torbe napravljene od najfinijih materijala su sofisticirane i profinjene i vode računa o svakom detalju zbog čega nikada ništa ne propuštaju.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
12.01.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh