« Biznis
objavljeno prije 2 dana
SAVJETI

Što je digitalni DNK korisnika?

Kako digitalni DNK korisnika može transformirati vašu strategiju prodaje 

CROMA
CROMA (Arhiva)
Više o

prodaja

,

korisnici

,

digitalni DNK

U današnjem svijetu kojeg pokreće tehnologija, koncept "Digitalne DNK" pojavio se kao metafora za temeljne elemente koji čine naše digitalno postojanje.

Digitalna DNK obuhvaća zamršenu mrežu podataka, algoritama i tehnologija koje oblikuju naše digitalne živote.

Ideja da online aktivnost ostavlja "otiske" koji sadrže informacije, trenutno je vruća tema za raspravu. Mnogi se stručnjaci slažu da se digitalni DNK može koristiti za predviđanje ponašanja i preferencija, što ga čini idealnim alatom za marketinšku strategiju. Međutim, trebamo biti svjesni opasnosti koje digitalni DNK može predstavljati.

Kako se taj skup podataka može koristiti za pomoć tvrtkama u postizanju njihovih marketinških i prodajnih ciljeva otkrit će dr. Vanja Ljevar koja na ovogodišnjem Kongresu menadžera održava predavanje „Digital DNA".

Kongres menadžera održat će se 3. i 4.10.2024. u hotelu Ambasador u Opatiji, pod krovnom temom „Ljudi, tehnologija i budućnost poslovanja".

Vodeći gospodarstvenici i ove će se godine sastati u Opatiji te raspravljati o gorućim temama koje su obilježile poslovni diskurs.

Što je digitalni DNA? Kako vaša povijest online kupovine i aktivnost na društvenim mrežama tvore sliku o vama i kako umjetna inteligencija pomaže u definiranju psihološkog profila klijenata.

Ljudi su po prirodi fascinantni i misteriozni (i sami sebi). Recimo, jeste li se ikada zapitali zašto zasučete rukave na određen način; zašto pokažete donje zube kad se smiješite nekome tko vam se sviđa ili prljavo posuđe stavite na jednu veliku hrpu, umjesto da ga razbacate po kuhinji? Sva ova ponašanja govore mnogo o tome tko smo mi kao ljudi. Ovo nije nešto što se dešava samo u našem fizičkom svijetu. Svaki dan ostavljamo bezbroj digitalnih otisaka koji nam mogu poslužiti gotovo kao otisci prstiju i ispričati priču o nama. - izjavila je dr. Vanja Ljevar, keynote predavačica na Kongresu menadžera 2024.

Vanja Ljevar podijelit će s nama neke od najboljih otkrića i primjena kako bismo mogli educirati i podići svijest menadžera o tome koliko je korisno stvarati personalizaciju temeljenu na ovim podacima.

Više informacija o kotizacijama i programu pronađite putem poveznice: https://croma.hr/kongres-menadzera-2024/

01.07.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh