« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
AAAA!!

Što izluđuje znakove horoskopa

Ako želi dići tlak Ovnovima, pošaljite ih da stoje u redu u banci, Lavovima samo recite da nisu više glavni, a Škorpionu ... nemojte dići tlak ako želite ostati živi :)

Ne želite izluditi Škorpiona, vjerujte
Ne želite izluditi Škorpiona, vjerujte (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

Ovan je po prirodi nestrpljiv znak koji nema vremena za gluposti i sve želi odmah, tako da ga izluditi možete vrlo jednostavno - pošaljite ga da čeka u nekom redu. Nema šanse da će izdržati dulje od pet minuta.

Bik voli da sve bude onako kako je zamislio i složio, tako da svako odstupanje od uobičajenog njemu donosi glavobolje i nervozu. Riječ "promjena" ne postoji u njegovom rječniku, jednostavno je ignorira.

Blizanci na svijetu najviše cijene svoju slobodu, pa je svaka situacija u kojoj osjećaju da im je na neki način oduzeta predstavlja teško mučenje, bez obzira radi li se o nekoj neizbježnoj obiteljskoj obavezi ili zahtjevu partnera koji ne smije odbiti.

Rak se sjajno kontrolira u svim situacijama u životu osim u jednoj - kad osjeti da ga je izdala voljena osoba. U tom slučaju morate se pripremiti na histerični ispad epskih proporcija, koji može trajati danima.

Lav možda i najbolje od svih znakova horoskopa reagira na stres - mirno, bez panike i s punim povjerenjem u svoju intuiciju koja ga redovito vadi iz problema. No, kad osjeti da je zaobiđen pri donošenju važne odljuke, tj. da više nije glavni - kontrole više nema i rikanje se čuje na drugoj strani oceana.

Djevica je toliko organizirana da je izuzetno lako pogoditi što će je odmah izbaciti iz takta - nered koji je netko ostavio za sobom. Hrpa suđa ili veša, ključevi koji se ne mogu pronaći, sve što makar naslućuje neorganiziranost i kaos njima je potpuno neprihvatljivo.

Vaga ima zapanjujuće velik ego, tako da im je najgora stvar na svijetu - uvreda, pogotovo ako ju je čula veća količina ljudi. Javna uvreda Vagi neće dati da sklopi oči danima, sve dok ne smisli osvetu.

Škorpion je strastvene i njegovog se bijesa i osvete treba čuvati više nego bilo čije druge, a izazvat ćete ga nevjerom ili preuzimanjem zasluga za nešto što je on napravio. U takvim situacijam najbolje vam se preseliti u Sjevernu Koreju, iako ni to nije potpuno sigurno rješenje.

Strijelac jest temperamentan, ali ga nije lako izbaciti iz takta. No, u situacijama kad se osjeća zarobljeno, ponaša se poput pretis lonca - drži u sebi paru jako dugo, ali kad eksplodira, mislit ćete da je stigao Armagedon.

Jarac je staložen i drži emocije pod kontrolom i u naizgled nemogućim situacijama, ali postoje dvije kad će i on izgubiti živce - kad izgubi posao, koji mu znači sigurnost, i kad otkrije da mu netko laže u lice.

Vodenjak za razliku od svih ostalih znakova nije u stanju naučiti da je svijet nepravedno mjesto, tako da će ga bilo koji oblik nepravde potpuno izluditi, bez obzira radi li se o sitnoj ili velikoj, njemu je to potpuno svejedno.

Ribe su osjetljive na puno toga, no ono što će im dići tlak je nametanje od strane drugih ljudi koji im ograničavaju životni prostor.

06.02.2015. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh