« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Što boja laka za nokte govori o karakteru?

Omiljena boja laka za nokte može svašta otkriti o osobi koja je nosi, tvrde psiholozi i navode karakteristike osobnosti za pojednie boje

Što poručujete okolini bojom laka za nokte
Što poručujete okolini bojom laka za nokte (Shutterstock)
Više o

osobnost

,

boja

,

karakter

,

lak za nokte

Lak za nokte ukras je koji je u zadnje vrijeme dobio na važnosti, a psiholozi su se potrudili pronaći poveznice između omiljene boje i osobnosti, pa da vidimo što zapravo znači kad vidite crni ili narančasti lak na nečijim rukama.

Bijela boja - mladost izbija iz svake pore ovakve osobe, bez obzira na njene stvarne godine, a uz to su trendi i elegantne u apsolutno svakoj situaciji.

Crveno vino - seksi žene kojima je zavođenje sport i hobi u isto vrijeme, neodoljivo senzualno i vješto zavrtjet će glavom svakog muškarca na kojeg se namjere.

Fluorescentni lakovi - vratili su se u modu, a odaju energične osobe pune poleta i životne energije kojima nikad nije teško napraviti nešto. Budite sigurni, u društvu takve osobe nikad vam neće biti dosadno.

Narančasta boja - impulzivnost je glavna karakteristika žena kojima je ovo omiljena boja laka za nokte, na njih se uvijek možete osloniti kad je neka akcija u pitanju, a možete se kladiti da će same riješiti apsolutno svaki svoj problem.

Pastelne boje - romantične duše obavezno nose ovakve lakove, tihe su i opuštene osobe u čijem se društvu svi osjećaju smireno i ugodno.

Šareni nokti - vesele osobe koje su, unatoč ludilu na noktima, zapravo vrlo uravnotežene i ponašaju se primjereno situaciji.

Tamni i crni lakovi - ovakve boje nose kreativne osobe koje se uvijek trude razmišljati na inovativan način. Tako izražavaju svoju buntovnu prirodu, no istovremeno pokazuju samopouzdanje.

Vatreno crvena - strastvene, seksipilne žene koje će privući sve poglede kad uđu u prostoriju, a snažan duh i samopouzdanje izbijaju iz njih na svakom koraku

03.04.2016. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh