« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

‘Stiže najjači Dinamo u povijesti’

U Plavom salonu u Maksimiru predstavljen novi/stari trener Dinama Branko Ivanković

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Vedran Đulić/CROPIX)
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Branko Ivanković

Kao što je i bilo najavljeno, Branko Ivanković se vratio u Maksimir. Svađa ‘Profesora’ i Mamića na Dvoranskom prvenstvu brzo je zaboravljena i njih će dvojica opet ruku pod ruku pokušati izboriti proljeće u Europi.

Međutim, ovaj put će imati nešto teži posao. U novi pohod kreću bez Dudua, Modrića, Ćorluke, Pokrivača i Schildenfelda. A ciljevi i ambicije su iste...

- Moje je mišljenje da Dinamo i nakon svih ovih odlazaka posjeduje vrlo dobru i potentnu momčad. Treba do kraja provesti inventuru pa ćemo onda moći razgovarati za što smo sve sposobni. Naravno, imam i popis potencijalnih pojačanja, ali o tome ću konkretnije razgovarati sa sportskim direktorom - kaže Ivanković koji je vrlo brzo dobio pitanje o plaći.

“Klupska vlada je i danas uvrijeđena što je Ivanković onako naprasno otkazao klubu, bez poštivanja hijerarhije.”

Zdravko Mamić
dopredsjednik Dinama

- Jesam li danas skuplji trener? Jesam u smislu bonusa, ali siguran sam da se ni Dinamo neće osjetiti pogođenim ako bude primoran isplatiti nagradu svojem treneru, jer to će značiti da smo u Europi učinili korak dalje.

Nešto pričljiviji od novog trenera bio je izvršni direktor Zdravko Mamić. Tako je ‘Maminjo’ najavio najjači Dinamo u svojoj povijesti koji će igrati važnu ulogu i na europskoj karti.

- Čekamo sljedeću sjednicu Izvršnog odbora, 16. srpnja, pa ćemo čuti kakve su ambicije i ciljevi. To ne znači da bježimo od obveza. Dapače, jamčim da ćete u sljedeće četiri godine vidjeti najjači Dinamo u njegovoj povijesti - kaže Mamić uz dodatak:

- Ovo je jedan od najljepših dana u mom životu, pogotovo u sportskom smislu. Do danas sam se osjećao kao čovjek bez ruke i bez ramena, ali siguran sam da ćemo ubuduće odlično funkcionirati. Ono što se svojedobno dogodilo među nama, zapravo se događa jednom u životu - kaže Mamić. (METRO/JL)

21.05.2008. 00:12:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh