« Kultura
objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana
IZLOŽBE

StArt - Umjetnost za kvalitetniji život osoba starijih od 54 godine

Neki od polaznika su cijeli život čekali na trenutak kada će se moći baviti umjetnošću, dok su neki umjetnošću htjeli oplemeniti svoje umirovljeničke živote

START u galeriji Prsten
START u galeriji Prsten (HDLU)
Više o

dom HDLU

,

izložbe

Izložba radova polaznika umjetničkih radionica u okviru projekta StArt - Umjetnost za kvalitetniji život osoba starijih od 54 godine, bit će predstavljena u Galeriji Prsten, Dom HDLU u Zagrebu, od 10. do 26. siječnja 2020.

Neki od polaznika su cijeli život čekali na trenutak kada će se moći baviti umjetnošću, dok su neki umjetnošću htjeli oplemeniti svoje umirovljeničke živote.

Oni su generacije 54+, entuzijasti bez umjetničkog predznanja koji su tijekom 2019. godine pohađali likovne i izvedbene radionice u okviru projekta StArt - Umjetnost za kvalitetniji život osoba starijih od 54 godine u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

Iskustvom sedam radionica, dobili su priliku učiti kako stvarati te se predstavljaju svijetu u svojoj novoj ulozi - onoj umjetničkoj.

Plodove svoje kreativne avanture susreta s umjetničkim formama predstavit će na skupnoj izložbi 10. siječnja u 19 sati u Galeriji Prsten, Dom Hrvatskog društva likovnih umjetnika (Meštrovićev paviljon) te u tiskanom katalogu čije će se predstavljanje održati 23. siječnja u 19 sati također u Galeriji Prsten. Izložba je otvorena do 26. siječnja 2020.

Radno vrijeme izložbe:
srijeda - petak 11 do 19h; subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom i utorkom zatvoreno.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

03.01.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh