« Fun
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
TEXTING

Srušen svjetski rekord u brzini pisanja SMS-a

Melissa Thompson je oborila trenutni Guinnessov rekord u brzini pisanja poruka (35,54) napisavši predviđeni tekst za 25,94 sekunde

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Samsung

,

Guinnessov rekord

,

SMS

,

mobitel

Jedna 27-godišnja Britanka srušila je svjetski rekord u brzini pisanja SMS-ova. Melissa Thompson iz Salforda napisala je sljedeći tekst za smo 25,94 sekunde: "The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human".

Sky News podsjeća da trenutni rekord koji je naveden i u Guinnessovoj knjizi rekorda drži 24-godišnji Amerikanac Franklin Page koji je tah isti tekst napisao za 35,54 sekundi ranije ove godine. Rekord gospodične Thompson tek treba biti službeno potvrđen. Ona ga je postavila uz pomoć „SWYPE" tipkovnice koja korisnicima mobitela omogućuje pisanje teksta bez odvajanja prstiju od ekrana. Žena je bila u šopingu sa svojim dečkom Chrisom Daviesom kad su joj prišli ljudi iz Samsunga i pitali je želi li se okušati u obaranju spomenutog rekorda.

„Znala sam slati i do 40-50 poruka dnevno samo Chrisu - oboje smo znali da mogu tipkati brzo. Ali otkada živimo zajedno i kako sam počela raditi nisam pisala toliko poruka pa bi se moglo reći da su mi prsti bili van forme", izjavila je Thompson dodavši kako i dalje ne može vjerovati da je ona osoba koja piše najbrže poruke na svijetu.

23.08.2010. 08:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh