« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
PTSP?

Srbin koji je ratovao po Slavoniji pobio 13 sugrađana

60-godišnji Ljubiša ubio rano jutros u Velikoj Ivanči 13 ljudi - šest muškaraca, šest žena i dvogodišnju bebu, a potom pokušao ubiti sebe i suprugu

Stravičan pokolj u Srbiji
Stravičan pokolj u Srbiji (Arhiva)
Više o

Srbija

,

PTSP

,

masakr

,

Velika Ivanča

,

Mladenovac

,

Ljubiša Bogdanović

Ratovanje definitivno ostavlja duboko zakopane probleme u ljudima, a tužan se primjer dogodio danas u Velikoj Ivanči kraj Mladenovca kad je 60-godišnji bivši ratnik sa slavonskih bojišta Ljubiša Bogdanović pobio 13 ljudi, nakon čega je pokušao ubiti sebe i suprugu.

Policija tvrdi da se radi o mirnom čovjeku koji nije imao policijski dosje niti je bio registrirani psihički bolesnik, no on je jutros oko pola pet prvo ubio sina,  a zatim krenuo po susjedstvu i pobio rođake i susjede, među njima i dvogodišnje dijete.

Na kraju krvavog pohoda pucao je u suprugu u trenutku dok je ona zvala policiju, da bi na kraju pričekao policiju u dvorištu i pucao u sebe.

Policija za sada ne daje više informacija, šturo priopćujući podatke o broju mrtvih i ponavljajući da je ubojica, prema riječima svjedoka, još sinoć bio potpuno normalan. Zna se da je prije dvije godine izgubio posao i od tada nije radio.

09.04.2013. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh