« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
stoj! policija

Srbijanski plavci gledaniji od njujorških

POGLEDAJTE VIDEO: Po brojnosti video priloga, kao i njihovoj posjećenosti na internetskom portalu "Youtube" srbijanska policija zauzima prvo mjesto

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

policijska brutalnost

,

srbijanska policija

,

ny policija

,

njujorška policija

Plavci iz Srbije nalaze se čak i ispred policije New Yorka.

Od postavljanja profila početkom 2009. do sada objavljeno 266 video priloga što je, kako se ističe, devet puta više od policije New Yorka, koja je do sada zauzimala prvo mjesto, a prilozi ministarstva pregledani su više od 600 tisuća puta, navodi se u priopćenju MUP-a.

Po riječima glasnogovornice srbijanskog MUP-a Suzane Vasiljević, velika gledanost snimaka policijskih akcija rezultat je činjenice da je građanima prvi put pružena prilika da vide autentične snimke kakve su do sada mogli gledati samo u akcijskim filmovima.

Iz MUP-a ističu kako je policija servis građana i da je važno da građani imaju priliku vidjeti aktivnosti koje se poduzimaju u borbi protiv kriminala i budu upoznati s aktivnostima policije.

Kako se pokazalo, građanima su najzanimljivi video prilozi o provedenim policijskim akcijama te prilozi o specijalnim i protuterorističkim policijskim postrojbama.

Izvor: Hina

15.09.2009. 16:12:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh