« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
zoky show

Šprajc se narugao HEP-ovom ispravku netočnog navoda

Revizoru Hrvatske elektroprivrede može se vjerovati koliko i onome iz Podravke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nina Đurđević/CROPIX)
Više o

HRT

,

HEP

,

struja

,

dnevnik

,

Zoran Šprajc

,

demanti

Mnogi će se složiti s tvrdnjom da je voditelj i urednik Dnevnika na HRT-u Zoran Šprajc fulao zanimanje. Naime, bolje bi mu pristajao stand up, ali nema veze, ionako od svakog Dnevnika napravi show na sveopće oduševljenje gledatelja. Ništa drugačije nije bilo ni u utorak navečer kad je Šprajc na samom kraju informativne emisije obavijestio javnost o demantiju na jednu primjedbu iz Dnevnika u kojoj je izrečeno kako je HEP uspio ostvariti milijardu kuna gubitka.

"U HEP-u se pozivaju na reviziju koja je ustvrdila da je u prvom polugodištu HEP ostvario dobit od 240 milijuna kuna. To će sigurno razveseliti Banske dvore u kojima nisu znali da HEP posluje s dobitkom jer su im prošlog tjedna odobrili novo zaduženje od 165 milijuna eura. Razveselit će to i kompanije poput Končara kojima HEP duguje stotine milijuna kuna. A sigurno će ova informacija razveseliti i potrošače u čije ime HEP kupuje najskuplju struju na svijetu jer to znači da uskoro stiže i jeftinija struja", nastavio je Šprajc s pranjem HEP-a.

Da predstava ne bi završila bez pravog vrhunca, Šprajc je u svojem tipičnom cinično-sarkastičnom stilu uz lagani osmjeh ogulio HEP do kraja izjavivši kako je "sve to rezultat uspješnog poslovanja kojeg je utvrdio neki revizor kojem se može vjerovati koliko i onom u Podravci".

 

09.12.2009. 00:09:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh