« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
WOW :)

Spektakularan doček Gotovine na zadarskom Forumu

POGLEDAJTE GALERIJU: Dragi prijatelji sve je u našim rukama. Budimo lučonoše nade danas kada stojimo na pragu velike europske obitelj

Ante Gotovina na Forumu
Ante Gotovina na Forumu (Saša Ćuka/eZadar)
Više o

Zadar

,

Ante Gotovina

,

fotografije

,

doček

,

forum

Ante Gotovina stigao je na zadarski Forum u poslijepodnevnim satima, a prostor je bio premalen za sve koji su s radošću i ljubavlju došli pozdraviti generala Gotovinu. General je pozvao okupljene da se okrenu europskoj Hrvatskoj.

 - U godini koja je pred nama zauzet ćemo svoje mjesto za stolom europske obitelji kojoj oduvijek pripadamo. Mnogi će reći da smo mali narod, naša ekonomija je slaba i kako se možemo nadati uspjehu i pronalaženju svoga mjesta u EU. Ne smijemo se prepustiti malodušju, nismo ni '91. Bez hrabrosti ne bi se obranili i danas ovdje uspravno stajali.

Dragi prijatelji sve je u našim rukama. Budimo lučonoše nade danas kada stojimo na pragu velike europske obitelji. S vjerom u sebe i svoje mogućnosti. S takvim stavom uspjeh neće izostati. Dragi građani moga Zadra, moje Hrvatske, sve je pred nama, sve ovisi o nama. Zajedno pišemo novo poglavlje povijesti. Svanulo je, jutro je u Hrvatskoj -  rekao je Gotovina.

Više pročitajte na portalu ezadar.hr.

24.11.2012. 17:04:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh