« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Dom Sportova

Spandau Ballet u Zagrebu

U petak, 13. 11. započinje pretprodaja ulaznica

Više o

Dom sportova

,

Tvornica kulture

,

Spandau Ballet

,

info zagreb

Engleski hit-makeri 80-tih, Spandau Ballet, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom „The Reformation Tour", nakon 20 godina ponovno na svjetskoj glazbenoj sceni.

Sjednite u svoje automobile, pustite diskove koje izvlačite kad vam treba podsjetnik kako nije sve tako loše i pojačajte do kraja... Vozite se gradom i slušajte najbolju glazbu koja postoji - onu iz osamdesetih...  Uživajte i uvježbajte riječi, trebat će vam... Spandau Ballet stižu u naš grad!!!

U okviru svoje povratničke turneje pod nazivom "The Reformation Tour", koja je započela u Dublinu 13. listopada, Spandau Ballet će nastupiti i u zagrebačkom Domu sportova 27. veljače u organizaciji Tvornice kulture gdje će ujedno promovirati povratnički album "Once more". 

Na spomen njihovog imena, malo je onih koje neće preplaviti val nostalgije. Osamdesetih su Spandau Ballet žarili i palili diljem svijeta.

Nije bilo tinejdžerice koja nije imala sobu oblijepljenu njihovim posterima, a dragi su bili i onima nešto starijima. Danas često susrećemo i pripadnike novih generacija koji su u to vrijeme bili još bebe, a neki „niti u planu", kako pjevuše uz radio neki od njihovih hitova, a da zapravo nisu potpuno sigurni o kojem je bendu riječ. No znaju da im se sviđa, a uskoro će imati priliku upoznati ih i bolje.

Ulaznice u pretprodaji od petka 13. 11. 2009.     

Cijena ulaznica: do 10. 01.: 250 kn; od 10. 01. do 26. 02.: 300 kn; na dan koncerta: 350 kn

Ulaznice ćete moći osvojiti uskoro na Metro portalu! 

Pretprodaja ulaznica: Tvornica kulture (Šubićeva 2, Ljudevita Posavskog 1),    www.eventim.hr i Profil Megastore (Bogovićeva 7)
Rezervacije karata: natasa@tvornica-kulture.hr   

Kao pomoć u pripremi za koncert, ovdje se možete vratiti u osamdesete i prisjetiti njihovog najpoznatijeg hita "Gold".

11.11.2009. 14:16:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh