« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
POKRENI KREATIVNOST

Špancirfest 2017.

Varaždin će i ove godine zablistati u svom punom sjaju, Špancirfest tradicionalno dovodi sjajne izvođače i organizira ludo dobre zabave

Svi u Varaždin na Špancirfest
Svi u Varaždin na Špancirfest (Arhiva)
Više o

program

,

Špancirfest 2017

Ovog petka, 18-27.8.2017. u Varaždinu počinje 19.po redu Špancirfest. Kao i obično, posjetitelje očekuje veliki broj sadržaja na nekoliko lokacija i pozornica u gradu, od kojih je većina besplatna.

Koncerti će se održavati na ukupno 4 pozornice, od kojih će se ulaz naplaćivati samo na jednu, onu u Vili Bedeković, gdje će nastiupati Massimo, Klape Maslina i Contra te BožoVrećo. Osim koncerata, na toj pozornici moći ćete pogledati stand-up nastup komičara Ivana Šarića, za što ćete morati izdvojiti 50 kn, dok će cijena pojedinačne ulaznice za koncert biti 70 kn.

Koncerti na ostale tri pozornice, Kraljevska zona, Korzo i Stančićev trg bit će besplatni, dok ove godine neće biti pozornice na Starom gradu.

U Kraljevskoj zoni moći ćete, uz domaće varaždinske bendove, uživati u koncertima Vatre i Kojota.

Od ostalih izvođača na preostale dvije pozornice nabrojit ćemo samo neke od njih, Grettu, Songkillerse, Natali Dizdar, Nola, Nikola Marijanović.

Ovogodišnja novost je mega-atrakcija Arcchitects of Air koja će biti postavljena na Kapucinskom trgu. Kupole do 10 metara visine i vrhunski osvijeteljenje, davat će dojam labirinta.

Draškovićeva ulica postat će ulica obrtnika, kao i uvijek, predodređeno je mjesto namijenjeno djeci i njihovoj zabavi, te umjetnički kutci. 

Na ovogodišnjem Špancirfestu očekuju vas također izvrsni domaći slatki i slani specijaliteti kojima ćete se moći počastiti na različitim lokacijama, besplatni ulični porgrami za velike i male te kazališne predstave na otvorenom.

Više informacija o koncertima, kazališnim predstavama, glazbenom i ulićnom programu, radionicama i parku kreative, možete pronaći ovdje.

 

Piše: Andrea Holi
14.08.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh