« Svijet
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
JUNO

Snježna oluja Juno blokirala istok SAD-a

Meteorološka služba u New Yorku priopćila je da je do utorka rano ujutro u Central Parku na Manhattanu palo oko 14 centimetara snijega, a gotovo 23 centimetara je zabilježeno na dijelovima Long Islanda

Oluja nad olujama ili ...
Oluja nad olujama ili ... (Twitter)
Više o

New York

,

snježna oluja

,

#Blizzardof2015

,

oluja Juno

Snježna oluja Juno, za koju se očekuje da će donijeti velike količine snijega i jake vjetrove, mogla bi zahvatiti do 60 milijuna ljudi u gotovo dvanaest američkih država.

Nacionalna meteorološka služba upozorila je na 'mećavu opasnu po život' koja bi mogla donijeti oko 76 centimetara snijega u dijelovima regije. Oko New Yorka očekuje se vjetrovi koji bi mogli puhati brzinom do 80 kilometara na sat.

Meteorološka služba u New Yorku priopćila je da je do utorka rano ujutro u Central Parku na Manhattanu palo oko 14 centimetara snijega, a gotovo 23 centimetara je zabilježeno na dijelovima Long Islanda. Meteorolozi u Bostonu javili su u utorak rano ujutro da u zračnoj luci Nantucket Memorial puše vjetar brzinom do 70 kilometara na sat.

'Molim vas ostanite kod kuće', rekao je guverner New Jerseya Chris Christie stanovnicima.

S druge strane, stanovnici New Yorka opustošili su trgovine, naročito one s alkoholnim pićima, a Craigslist je pun oglasa samaca za provođenje vremena na koristan način - seksom ....

Vesele zgode s istoka SAD uz tipično američki humor možete pratiti na Twitteru hashtagom #Blizzardof2015.

27.01.2015. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh