« Film
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAPOKON

Snima se film o životu Johna Lennona i Yoko Ono

Trideset šest godina nakon ubojstva nekadašnjeg člana Beatlesa, Johna Lennona, njegova udovica Yoko Ono (83) najavila je snimanje filma o njihovu zajedničkom životu

Legende na velikom platnu
Legende na velikom platnu (Arhiva)
Više o

John Lennon

,

Yoko Ono

,

film

Scenarij za film napisat će Anthony McCarter, autor scenarija za film "Teorija svega", a produkciju, uz Yoko potpisuje Michael De Luca.

"Radnja filma usredotočit će se na romansu i zajednički život para sedamdesetih godina prošlog stoljeća, Lennonovo napuštanje Beatlesa, zajednički aktivizam i odvažnost u prosvjedu protiv rata u Vijetnamu, njihovu glazbenu suradnju i Lennonovu iznenadnu smrt 1980.", kazao je De Luca za Hollywood Reporter, dodajući kako se nada da će film uspjeti nadahnuti današnje mlade da slijede vlastitu viziju svijeta kakav žele i da se za to zalažu. 

Još nisu objavljene informacije o tome tko će glumiti u filmu i kada će započeti snimanje. 

Yoko Ono je bila Lennonova supruga od 1969. do njegove smrti u prosincu 1980. 

Adolescencija i mlade Lennonove godine prikazane su u filmu "Nowhere boy" iz 2009. u kojem ga je glumio Aaron Taylor-Johnson, a pjevačevo ubojstvo tematizirano je u filmu "Poglavlje 27" u kojemu je ulogu Lennonova ubojice Marka Davida Chapmana glumio Jared Leto. 

05.02.2017. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh