« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SMRTONOSNI KOKTEL

Smrt Anne Nicole Smith: Bila je ovisna, a davali su joj jake lijekove

Prema tvrdnjama tužitelja, bivši partner i dvoje liječnika su starleti davali jake lijekove na lažne recepte znajući da je bila teška ovisnica

anna nicole smith predoziranje ovisnost
anna nicole smith predoziranje ovisnost (Getty Images)
Više o

anna nicole smith

Bivši partner i dvoje liječnika Anne Nicole Smith godinama su starleti davali jake lijekove pomoću lažnih recepata, kazali su u srijedu tužitelji na suđenju trojki. Howard K. Stern (41) i liječnici Sandeep Kapoor (41) i Khristine Eroshevich (61), optuženi su da su ovisnoj osobi prepisivali i davali lijekove.

Oni odbacuju optužbe. Obdukcijom je potvrđeno da je Anna Nicole Smith podlegla koktelu antidepresiva, metadona, antibiotika, tableta za mršavljenje i lijekova protiv bolova. Karijeru je Anne Nicole Smith izgradila kao Playboyev model i glumica no proslavila se udajom za naftnog milijardera. Vjenčali su se 1994., kada je Smith imala 26, a J. Howard Marshall 89 godina.

>> Troje osmunjičeno za ubojstvo američke starlete

Nakon njegove smrti 1995., Playboyeva zečica pokrenula je tužbu kako bi se domolga polovice od 1,6 milijardi dolara, koliko je Marshall ostavio iza sebe i stoga se upustila u dugogodišnju pravnu bitku s milijarderovom obitelji. Konačnu presudu nije dočekala jer je umrla 2007., od prekomjerne doze lijekova u 39. godini života, nekoliko mjeseci nakon smrti sina Daniela (20), koji se predozirao drogom. (hina/metro-portal)

05.08.2010. 11:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh