« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PISMO VLADI

Sljedeći tjedan odlazim iz ove države ...

Pismo mladog Splićanina na Vladinom Facebook profilu pokazuje hrvatsku stvarnost

Mladi se Hrvati sele u inozemstvo
Mladi se Hrvati sele u inozemstvo (Arhiva)
Više o

Facebook

,

emigracija

,

pismo Vladi

,

Vlada Facebook profil

'Virtualna Vlada voli svoj Facebook profil, no u zadnje vrijeme vjerojatno su već par puta požalili što su ga otvorili. Reakcije opravdano ljutih građana se množe, a evo jednog pisma mladog Splićanina koje ne treba dodatni komentar:

E moja (nažalost ) vlado,
Za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom. Svatko tko ima mogućnost seli iz ovog smeća a ne države pa tako i ja ... Imam 26 godina i 2 kredita jedan sam nedavno riješija (nisam ih diza zbog luksuza nego da bi ja žena i dica mogli pokrit režije i račune i da imamo od čega živit).

Samo se pitam da li je tako i u ostalim državama .....ja mislim da nije i zato idem provjerit ... Nadam se da tamo di idem cijene radnika, da dobije plaću koju zaslužuje, da ga gazda ne je** sa prekovremenim satima kad ih treba platit, da dobije plaću za svaki mjesec a ne ka ovde kod nas.

Nisam dobija plaću ima 5 mjeseci al koga briga za to?. Vi ćete reć recesija je .....Da li je netko od vas iz vlade pokušao živit bez plaće 5 mjeseci?

Ne mogu dalje nabrajat jer samo ću napravit neku glupost od bijesa kojega mi je pružila ova vlada i država. Mladi su ogorčeni na vas, gadite im se sa bahatim izjavama po medijima. Štedimo ovde , štedimo vamo štedimo tamo od čega da štedimo od ionako jadne plaće koju još uz to ne primamo .

Štedite i vi pa smanjite svoje plaće sa 20 000 kn na 5 000 pa me baš zanima od čega bi štedili. Normalan čovjek ne može 100 kuna mjesečno ostavit sa strane da uštedi nešto za svoje dijete Ako sam nešto loše i uvredljivo napisao možete me tužit al nećete se imat od čega naplatit jer nemam ništa, sve mi je pod ovrhom.

Možete me poslat u zatvor tamo ću bar znat da ću sutra imat nešto za ručak ....

Ps. ovo sam išao u susjeda na internet napisat jer je meni isključen. Sljedeći tjedan odlazim iz ove države a kad me netko pita kad se vraćam odgovorim NIKAD...'.

20.09.2012. 19:09:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh