« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
novi junak hororaca

Slim Shady u filmovima strave i užasa

"Shady Talez" sadržavat će tri horora inspirirana filmskim klasicima kao što su "Christine", "The Lost Boys" i "Aliens"

(Getty Images)
Više o

Eminem

,

shady talez

,

8 milja

,

8 mile

,

slim shady

Svjetski poznati bijeli rapper Eminem dobio je glavnu ulogu u 3D hororcima  „Shady Talez" nazvanim po njegovom alter-egu Slim Shadyju.

Dobitnik nekoliko Grammyja i Oscara već se okušao u glumačkim vodama; film „8 milja", priča o njegovom odrastanju, nije ostavio zapažen trag u filmskoj industriji, ali Eminem je za svoju glumačku izvedbu dobro prošao kod kritičara i iznenadio je mnoge skeptike.

„Radio sam s njime mnogo puta i ljudi ne shvaćaju da je on izniman glumac. On se na setu potpuno uživi u lik koji glumi, poput Daniela Daya Lewisa", kaže redatelj video-spotova Joseph Hahn. I zaista, onaj tko je pogledao barem jedan spot njegovih pjesama može primijetiti da Shadyju gluma dobro leži.

Bilo kako bilo, „Shady Talez" sadržavat će tri horora inspirirana filmskim klasicima kao što su „Christine", „The Lost Boys" i „Aliens". U svakom od nastavaka Eminem će glumiti drugačiji lik, a šuška se i da će aktivno sudjelovati u pisanju scenarija. Datum distribucije još nije poznat, iako je čitav projekt najavljen u veljači prošle godine.

12.11.2009. 15:36:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh