« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ZAUVIJEK ZAJEDNO

Slavni parovi koji su se zaručili u Novoj godini

POGLEDAJTE VIDEO - Prvih desetak dana 2010. obilježio je val zaruka zvijezda s crvenog tepiha

(Getty Images)
Više o

Fergie

,

Katy Perry

,

Michael Buble

,

A.J. McLean

,

Russel Brand

Nekoliko poznatih imena odlučilo se zauvijek vezati i uploviti u bračnu luku sa sadašnjim partnerima. Zvijezde poput Fergie, Katy Perry i Deanne Karidis pronašle su svoje bolje polovice i s velikim potvrdnim osmjehom odgovorile na pitanje svih pitanja.

Russell Brand i Katy Perry
Britanski bad-boy i američka kantautorica trenutno podižu najviše medijske prašine zbog svojih pomalo spontanih zaruka nakon samo šest mjeseci veze.

Brand je nedavno potvrdio da je zaprosio svoju djevojku na novogodišnjem putovanju kroz Indiju, a po povratku u Veliku Britaniju paparazzi su krenuli u lov za savršenom fotografijom zaručničkog prstena.

Fergie i Josh Duhamel
Točno na vrijeme za proslavu prve godišnjice ljubavi, pjevačica Fergie i glumac Josh Duhamel obnovili su bračne zavjete u Santa Barbari u Kaliforniji. Prvu godinu braka potresla su nagađanja o nevjeri pjevačice sa striperom iz Atlante pa je par odlučio u 2010. ponovno krenuti od početka.

A.J. McLean and Rochelle Deanna Karidis
Popularni Backstreet Boy povodom proslave svog 32. rođendana zaprosio je u Las Vegasu manekenku Rochelle Deanna Karidis. A.J. se usred proslave popeo na pozornicu, zamolio DJ-a da stiša glazbu, pozvao svoju bolju polovicu i na koljenima pred uzvanicima postavio sudbonosno pitanje.

Michael Buble i Luisana Loreley Lopilato de la Torre
Argentinski fotomodel i glumica Luisana Loreley Lopilato de la Torre godinu je započela kao zaručnica jednog od najpoželjnijih pjevača današnjice Michaela Bublea. Kanađanin Buble djevojku je navodno zaprosio pred njenom obitelji u Argentini, nakon jednogodišnje ljubavne veze.

Par je krajem prošle godine ubilježio i prvu zajedničku suradnju - Lopilato se pojavila u Michaelovom novom spotu za pjesmu "Haven't met you yet".

12.01.2010. 23:56:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh