« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
SPAKIRALA KOVČEGE

Slavica odlučila napustiti Berniea Ecclestonea?

Slavica je upoznala Berniea kao hostesa na talijanskom Grand Prixu
Slavica je upoznala Berniea kao hostesa na talijanskom Grand Prixu (Corbis)
Više o

F1

,

Bernie Ecclestone

,

Slavica Ecclestone

,

razvod Ecclestoneovih

Suvlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone (78), prema pisanju britanskog lista Evening Standarda, rastaje se od supruge Slavice (50).

Slavica je, kako prenosi list, odselila iz njihova doma u londonskom Kensingtonu i privremeno boravi u stanu na Temzi, u posjedu dečka svoje kćeri Petre. Slavica je, prema izjavi prijatelja Ecclestoneovih iz Švicarske, gdje par ima drugi dom, već razgovarala s najboljim odvjetnicima za razvode u Velikoj Britaniji.

Dok se Slavica pakirala, Bernie je pratio pobjedu Lewisa Hamiltona u Sao Paolu. Bogatstvo bračnog para Ecclestone procjenjuje se na oko 2,4 milijarde funta. Bernie je informacije koje su se pojavile u britanskom tisku opovrgao, izjavivši kako je Slavica odselila jer njihovi prvi susjedi obavljaju građevinske radove na svojoj kući, pa je zbog buke nemoguće živjeti u njihovu domu u Kensingtonu, no nije želio potvrditi informaciju o tomu rastaju li se on i Slavica. Slavica je odbila bilo kakav komentar. "Ne želim reći ništa. Obratite se mom suprugu", kazala je.

Ako je informacija o rastavi istinita, Bernie bi mogao imati velikih problema, jer Slavica kontrolira pola njegovih financija. Zbog poreza, Slavica od 1999. godine preko offshore računa kontrolira oko 3,2 milijarde američkih dolara u dionicama, a to znači da će je Bernie, želi li doći do tog novca, morati sudski tužiti.

Obiteljski prijatelj potvrdio je nešto što je Slavica Ecclestone rekla o Bernieju još prije dvije godine. Bernieja, navodno, zanima samo posao te nema nikakva hobija niti drugih interesa. "Bernie je potpuno fokusiran na svoj posao. Doduše, ne možete s pojaviti niotkuda i postati jedna od najbogatijih osoba na svijetu ako se uistinu jako ne potrudite", rekao je za Evening Standard neimenovani Berniejev prijatelj.

Unatoč golemom bogatstvu, obitelj Ecclestone oduvijek je živjela skromno, odgojivši tako i svoje dvije kćeri, Tamaru (24) i Petru (19). Slavica i Bernie, podsjeća Evening Standard, upoznali su se 1982. godine kad je Slavica bila hostesa na talijanskom Grand Prixu. Vjenčali su se nakon dvije godine poznanstva. Nije im smetala ni velika razlika u visini ni dobna razlika od 28 godina. Sve donedavno... ili je riječ samo o nagađanjima? (hina/metro-portal)

14.11.2008. 14:48:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh