« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
EUROPA LIGa

Sjajne pobjede Hajduka i Slaven Belupa

Bili tići šokirali su Inter na San Siru pobjedom 2:0, no ipak nisu uspjeli nadoknaditi tri gola minusa iz utakmice u Splitu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Hajduk Inter

,

Europa liga

,

3. pretkolo Europa lige

,

Slaven Belupo Athletic

Fantastične predstave Slaven Belupa i Hajduka protiv europskih velikana Athletic Bilbaa i Intera mogu vratiti malo nade za hrvatski nogomet.

Farmaceuti su igrali u ranijem terminu, stjerali su Athletic u mišju rupu i dominirali terenom, a nažalost nakon prvog poluvremena su vodili samo 1:0, iako ne bi bilo nepravedno da su postigli i tri gola.

U nastavku ih je presjekao izjednačujući gol Ikera Muniana na asistenciju Fernanda Llorentea, ali su se brzo pribrali i poveli 2:1, a u zadnjim minutama su evidentno oštećeni za nedosuđeni jedanaesterac zbog igranja španjolskog braniča rukom u šesnaestercu. Ipak, svaka čast za pokazanu igru.

Hajduk je napravio još veću senzaciju pobijedivši Inter na San Siru 2:0. Prvi je gol postigao Ante Vukušić iz jedanaesterca, a drugi Vuković fantastičnim poluvolejem kroz trojicu talijanskih braniča. 

Unatoč svim napadima interisti nisu uspjeli postići gol, a Hajduk je bio nadomak potpune senzacije u dva navrata, no i ovako su pokazali da im je motivacija jača strana i da su u stanju odigrati sjajnu utakmicu s europskim velikanom. 

09.08.2012. 23:17:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh