« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PASOLJUPCI

Sirus - novi klub za sve vlasnike pasa

Osnivači kluba su treneri Nenad Novak i Neven Kovačević te Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo

Novi klub vlasnika pasa
Novi klub vlasnika pasa (Udruga Indigo)
Više o

klub vlasnika pasa Sirius

,

Udruga Indigo

,

Nenad Novak

,

Neven Kovačević

U Zagrebu je prije par dana osvanuo novi klub za sve vlasnike pasa, a osnivači kluba su treneri Nenad Novak i Neven Kovačević te Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo. 
S obzirom na to da u Hrvatskoj ne postoji klub u kojemu su dobrodošli apsolutno svi vlasnici pasa sa ili bez problema u ponašanju, osnivači su se odlučili da je vrijeme za pokretanje Siriusa kako bi se svima pružila mogućnost postati odgovoran i aktivan vlasnik psa, educirati se, zabaviti i družite te upoznati i prepoznati potencijalne vlastitog psa i po  želji okušati se u raznim "psećim" disciplinama

Prvi projekt tj školica kreće 30.11.2015. pod nazivom "Mir i to je dobro" .Strah od petardi, pucnjave i glasnih zvukova je učestali problem kod pasa. Psi često doživljavaju glasne i nepredvidljive zvukove zastrašujućim. Postoji nekoliko stvari koje mogu učinkovito riješiti tu fobiju, a kako saznajte u školici Nenada Novaka.

U školici će se raditi na izbalansiranom i pravilnom odnosu između čovjeka i psa te korektno izvođenje vježbi (sjedi, lezi, dođi i uz nogu - na povodniku ).  

Više informacija možete saznati na Facebook eventu

Broj prijava je ograničen, stoga ukoliko želite sudjelovati, požurite s prijavom. 
Prijaviti se možete na e-mail: kvp.sirius@gmail.com s naznakom "Mir i to je dobro".

Evo što su sami osnivači rekli o pokretanju Siriusa :

Nenad Novak: "Sirius je zamišljen kao klub vlasnika pasa koji na jednom mjestu mogu ispuniti ljudsku potrebu za socijalnim druženjem i neraskidivu sponu sa prirodom preko naših ljubimaca. Siguran sam da će stručni kadar "Siriusa" u opuštenoj ,ali i radnoj atmosferi ispuniti sve želje vezane uz Vašeg vjernog pratitelja -psa. Kako dolazim iz Športske radne kinologije kojom se bavi sve više ljudi,ali i u razgovoru sa njima osnivanje ovakvog Kluba postala je u biti naša obaveza, a ne opcija."

Udruga Indigo: "Uvidjeli smo tokom godina bavljenja zaštitarstvom da veliki broj pasa završi na ulici upravo iz razloga neadekvatnog bavljenja s istim, lošeg ili nikakvog međuodnosa te neznanja. Osnivanjem kluba želimo potaknuti aktivno i odgovorno vlasništvo te svim vlasnicima pasa omogućiti ugodno mjesto za rad i zabavu s vrhunskim trenerima, ukratko mjesto na kojem ćete dobiti sve sto vam je potrebno za kvalitetan suživot sa svojim ljubimcem, ali i mogućnost bavljenja Sportskom radnom kinologijom. Za svakog ponešto"

Neven Kovačević: "Vlasnici pasa žele učiti, žele znati i žele se baviti sa svojim psom. Nevezano za trenutne probleme koje možda imaju sa psom, velikoj većini vlasnika je jasno da izgradnjom kvalitetnog međusobnog odnosa lakše detektiraju problem i nalaze rješenje na obostrano zadovoljstvo. Kako odnos je stvar koja se gradi i razvija tokom cijelog života smatram da je mudro i potrebno kvalitetno se baviti sa psom bez obzira na njegovu dob."

Sve informacije o projektima u sklopu kluba možete saznati i pratiti na Facebook stranici

22.11.2015. 18:07:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh