« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
POLITIČKA PRAKSA

Silvano Hrelja: Stranka umirovljenika je satelit HDZ-a

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja kaže da je Stranka umirovljenika osnovana i financijski potpomognuta kako bi razbila HSU

silvano hrelja hsu su
silvano hrelja hsu su (Dragan Matić/Cropix)
Više o

HSU

,

Silvano Hrelja

,

Back to Black

Stranka umirovljenika (SU) nije ništa drugo doli satelit HDZ-a, što je potvrdilo i gostovanje ministra obrane Branka Vukelića na subotnjoj skupštini te stranke, priopćio je danas predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja.

Pojavljivanje ministra, kako kaže, na minornom skupu izvanparlamentarne stranke u osobno ime premijerke ne samo da je dosad nezabilježena politička praksa nego i definitivan dokaz da je SU osnovan, a vjerojatno i financijski potpomognut s jedinim ciljem razbijanja HSU-a, parlametnarne stranke koja je sudjelovala u donošenju mnogih zakona u korist umirovljenika, te se izborila za povrat duga.

Nakon što je Vlada uvela harač, a HSU istupio iz vlasti, HDZ je morao smisliti umirovljeničku stranku koja neće imati nikakvih principa i čiji će jedini smisao biti pomoći HDZ-u da se održi na vlasti, kaže u priopćenju Hrelja. (hina/metro-portal)

22.08.2010. 15:55:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh