« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
NEMA PRODAJE

Senijad Ibričić ostaje u Hajduku

Hajduk nije htio pustiti Ibričića za manje od 10 milijuna eura, pa je Galatasaray odustao i angažirao Zvjezdana Misimovića

senijad ibričić
senijad ibričić (Joško Ponoš/Cropix)
Više o

Hajduk

,

Senijad Ibričić

,

Galatasaray

,

hiphone 5

Vezni igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović napustio je redove Wolfsburga i karijeru će nastaviti u turskom prvoligašu Galatasarayu.

Misimović je za momčad iz Istanbula potpisao ugovor na četiri godine, a Wolfsburgu je pripalo osam milijuna eura odštete. Vodstvo Galatasaraya posljednjih je dana pokušavalo angažirati igrača splitskog Hajduka Senijada Ibričića, međutim Hajduk ga nije želio pustiti za manje od 10 milijuna eura.

Kada su propali pregovori sa splitskim klubom, vodstvo Galatasaraya se okrenulo Misimoviću kojeg su čelnici Wolfsburga pokušavali prodati nakon što su kupili Diega.

Misimović je stigao u Wolfsburg 2007. iz Nurnberga, a igrao je i za Bochum, te Bayern. Za Wolfsburg je upisao 65 ligaških nastupa i zabio je 17 golova, a bio je jedan od ključnih igrača u momčadi "Vukova" koja je 2009. osvojila njemačko prvenstvo. (hina/metro-portal)

01.09.2010. 00:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh