« Sanjarica
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
MMM

Seksualni snovi i njihovo značenje

Mokri i strastveni snovi nisu rijetkost, no poslije njih često se osjećamo uznemireno jer ne znamo što znače i kako ih protumačiti

Što znače erotski snovi
Što znače erotski snovi (Arhiva)
Više o

sanjarica

,

sanovnik

,

sanjati

,

tumač snova

,

erotski snovi

,

mokri snovi

,

što znači sanjati

Erotski snovi nisu rijetka pojava, štoviše, većina ljudi imala ih je relativno često, a ono što nas najviše muči je tumačenje poruka koje nam na taj način šalje naše nesvjesno, pogotovo u slučajevima kad nam je partner u snovima osoba koju ne volimo ili nam je nadrešena.

Tako, primjerice, snovi o bivšem partneru nisu iznimka - akcija s bivšim ostavlja nam neugodan osjećaj krivice prema trenutnom partneru. No, to ne znači da mu/joj se želite vratiti ili da mislite da je bolji od sadašnjeg partnera, riječ je o tome da bivši partner predstavlja nešto što povezujete uz njega ili nju. Razmislite što bi to moglo biti, a da se ne radi o seksu i riješit ćete misteriju.

>> Najčešći erotski snovi žena >>

Kad sanjate osobu koju ne volite, obično se probudite vrlo loše volje i potpuno zbunjeni, no zapravo sami sebi ukazujete na činjenicu da ta osoba ima neku dobru karakteristiku koju trebate i želite prihvatiti.

Snovi o seksu s osobom istog spola ne znače da ste promijenili dres i zaigrali za njihov tim, nego da vam je potrebno više razumijevanja i nježnosti u vezi i da želite da partner postane takav.

>> Erotski snovi - što zapravo znače? >>

Snovi o seksu s poznatom osobom česta su pojava kod žena, a značenje je jednostavno - želite da vam se ispuni neka želja koja je povezana s karakteristikama osobnosti koje pripisujete takvoj osobi.

Stoga, kad se probudite uzbuđeni, nemojte se uznemiravati - naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova pomoći će vam da razumijete što znače vaši snovi.

 

08.12.2014. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    karolina
    14.08.2015. 23:22
    seksualni snovi su nešto najljepše u životu!Meni je nešto najljepše u životu kada me netko napali ili kada ja nekog napalim!Zato neka se javi neki sexy,nabildani,zgodni,plavi dečko od 17 do 25 god. neka se javi svojoj SEXY KAROLINICI ČEKA GA S CRVENOM PODVEZICOM NA SVOJOJ GUZI I SEXY CRNIM GRUDNJACIMA GRRRR ČEKA TE TVOJA MACE! <<<<<<<<<<<<<<<<<<3333333333
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh