« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SURADNJE

Scripps Networks UK & EMEA započinje suradnju s agencijom Kreativne ideje u Hrvatskoj

Suradnjom s agencijom Kreativne ideje Scripps Networks UK&EMEA pokreće sustavno i pravovremeno informiranje javnosti o svojim kanalima, programu i novostima

Scripps Network pojačava aktivnosti
Scripps Network pojačava aktivnosti (ScrippsNetwork)
Više o

Scripps Networks

,

Travel Channel

,

Fo­od Network

,

Fine Living Network

Scripps Networks UK&EMEA, dio Scripps Networks Internationala, vodeće globalne lifestyle programske mreže u segmentima putovanja, kvalitete stano­vanja i gastronomije, odabrao je agenciju Kreativne ideje za marketing, odno­se s medijima i komunikaciju s krajnjim korisnicima u Hrvatskoj.

Scripps Networks je u Hrvatskoj prisutan s 3 kanala: Travel Channel (dostupan na platformama Amis Telekom, B.net, Iskon TV, OptiTV, Vip TV), Fo­od Network (dostupan na platformama  B.net, Iskon TV, Vip TV) i Fine Living Network (dostupan na platformama B.net, EVO tv, Iskon TV, OptiTV, Vip TV).

Suradnjom s agencijom Kreativne ideje Scripps Networks UK&EMEA pokreće sustavno i pravovremeno informiranje javnosti o svojim kanalima, programu i novostima vezanim uz poslovanje. 

Nick Thorogood, viši potpredsjednik za sadržaj i marketing Scripps Networksa UK&EMEA je izjavio: "Iznimno smo zadovoljni imenovanjem Kreativnih ideja našom agencijom za marketing i komunikacije u Hrvatskoj. Hrvatsko pay-TV tržište  predstavlja značajnu priliku za rast poslovanja i radujemo se pozicioni­ranju naša tri kanala kao vodećih lifestyle kanala na tržištu."

19.08.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh