« Film
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

SC časti besplatnim filmovima u Kinu Forum i MM centru

U sljedećim mjesecima projekcije u MM centru i dalje će biti besplatne, a ulaznice za kino Forum bit će dostupne po pristupačnoj cijeni

Iz ništavila u MM centru
Iz ništavila u MM centru (Arhiva)
Više o

MM centar

,

program

,

kino Forum

Od 11. siječnja ove godine Studentski centar ponovno kreće s filmskim programom u Kinu Forum (SD Stjepan Radić), a novi fimski program moći ćete pratiti i u MM centru (Multimedijalni centar, Savska 25).

U obje kino dvorane tijekom siječnja prikazat će se ukupno šest filmova (kino Forum - Projekt FloridaIskupljenje u New YorkuSmrt StaljinaMM centar - Iz ništavilaNoć u Parizu, 150 miligrama) nastalih u posljednje dvije godine.

To su uglavnom europski ili neholivudski američki filmovi, mahom nagrađivani i nominirani za nagrade na prestižnim svjetskim festivalima. Iako već prikazivani u regularnoj kino distribuciji, prošli su razmjerno nezapaženo stoga je ovo je još jedna prilika da ih vidite na velikom platnu, potpuno besplatno.

U sljedećim mjesecima projekcije u MM centru i dalje će biti besplatne, a ulaznice za kino Forum bit će dostupne po pristupačnoj cijeni.

Tijekom godine program će obuhvaćati, uz već spomenute europske i američke filmove, i ponajbolje iz recentne produkcije ostalih svjetskih kinematografija, kao i izbor filmskih vježbi studenata Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Raspored projekcija dostupan je na službenim stranicama SC-a.

09.01.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh