« Ostali sportovi
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
ŠTETA

Sandra Perković i Ivan Ivančić raskinuli suradnju

Kako će Sandra dalje bez "trendže" ne znamo, ali da je šteta, šteta je

Kako će Sandra dalje s Elkasovićem?
Kako će Sandra dalje s Elkasovićem? (Arhiva)
Više o

Sandra Perković

,

suradnja

,

prekid suradnje

,

Ivan Ivančić

Sandra Perković i Ivan Ivančić više neće raditi zajedno, sažetak je priopćenja koje je danas izdao njihov atletski klub Dinamo - Zrinjevac:

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, zajednički su donijeli odlukuo prekidu suradnje.

Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta, uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića.

Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem. Dosadašnji pobjednički tim u 2013 godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem. 

Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obaveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske, da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima. 

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike."

12.02.2013. 13:45:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh