« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NOMINIRANI U TRANSU

Sandra Bullock zbog nominacije za Oscara mora na liposukciju

Brojne zvijezde komentirale su nominacije i putem svojih računa na Twitteru, a 140 znakova im nije bilo dovoljno

(Getty Images)
Više o

Oscar

,

nominacije za Oscara

,

Morgan Freeman

,

Colin Firth

,

Sandra Bullock

,

nominacije

Nominacije za 82. dodjelu najprestižnijih filmskih kipića u svijetu izazvale su lavine oduševljenja kod glumaca, režisera i djelatnika koji su se našli na trenutno najvažnijem popisu.

Sandra Bullock obavijest o svojoj nominaciji za najbolju glumicu telefonski je primila od novinarke "Today" showa, a na pitanje što sve mora napraviti prije dodjele u šali je rekla:

"Moram na liposukciju, provodit ću strogu dijetu i moram uvježbati tipičan engleski akcent pošto sam u Blind Sideu bila prava djevojka iz Teksasa."

Režiser filma "Up" Pete Docter priznao je za New York Magazine da je jedva čekao da se na popisu pojavi njegovo ime:

"Supruga i ja smo se rano probudili kako bi uživo pratili nominacije. Pomalo je nestvarno pročitati svoje ime na popisu u 5:30 ujutro. Presretan sam."

Penelope Cruz bila je potpuno iznenađena, ali i počašćena što su članovi Akademije honorirali njenu ulogu u filmu "Nine". Posebno je istaknula ulogu redatelja Roba Marshalla zbog kojeg joj je "snimanje bilo nezaboravno iskustvo i zadovoljstvo".

"Ovo je moja peta nominacijia, ali još nikada nisam bio tako ponosan", rekao je Morgan Freeman (Invictus), dok je njegov konkurent za kipića koji pripada najboljem glumcu, Colin Firth, dodao: "Mislio sam da znam kontrolirati emocije, ali sam ispustio neke potpuno nove zvukove kad sam čuo za nominaciju."

Brojne zvijezde komentirale su nominacije i putem svojih računa na Twitteru. Anna Kendrick iz filma "Up in the Air" napisala je: "Voljela bih reći da sa 140 znakova ne mogu opisati kako se osjećam, ali sam trenutno, iskreno, potpuno ostala bez teksta."

03.02.2010. 08:09:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh