« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
ZELENI VAL

Sanacija magistralnog cjevovoda završit će u srijedu

Procjena štete potrajat će desetak dana, a ispitivanje terena za garažu je nastavljeno

(Davor Pongračić/Cropix )
Više o

Trg maršala Tita

,

vodoopskrba

,

puknuće cijevi

,

Vodoopskrba i odvodnja

Još uvijek se ne može procijeniti visina šteta nastale jučerašnjim slučajnim probijanjem magistralnog cjevovoda kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu kada su radnici ispitivali teren za podzemnu garažu, izjavio je rukovoditelj Službe održavanja i izgradnje vodoopskrbne mreže "Vodoopskrbe i odvodnje", Podružnice Zagrebačkog holdinga, Miroslav Jarak.

Najavio je da će se visina nastale štete utvrditi kroz desetak dana, a da je najveće šteta nastala istjecanjem velike količine vode. Jarak je također rekao da su u tijeku radovi na sanaciji i ako ne bude nepredviđenih okolnosti sutra bi trebali biti završeni.

Radovi na ispitivanju terena za podzemnu garažu kod HNK-a nastavljaju se nesmetanim tijekom, rekao je Jarak.

Na istočnoj strani Trga maršala Tita kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, jučer oko devet sati započela je istjecati voda, a glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba tada je izjavila da su radnici probili vodovodnu cijev ispitujući teren za podzemne garaže. Zbog toga su gotovo cijeli dan bez pitke vode bila kućanstva Gornjeg Prekrižja, Jurjevske i Šestinskog vrha. (hina/metro-portal)

20.10.2009. 17:52:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh