« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
COOL

Sakrijte sijede na prirodan način

Predlažemo nešto što nije bojanje kose ili gutanje "čudotvornih" pilula ili napitaka koji se reklamiraju, već prirodni recept za vraćanje boje kose koji možete sami napraviti u svojoj kuhinji

Vratite kosi prirodnu boju
Vratite kosi prirodnu boju (Shutterstock)
Više o

sijeda kosa

,

kokosovo ulje

,

prirodna boja kose

,

sijede

Sijede su posljedica kombinacije starenja i nekih nezdravih navika, baš kao i načina života, no jednako tako mogu biti rezultat nedostatka melanina u organizmu. Sve u svemu, teško da ćete ih spriječiti da rastu, ali ipak bi ih se mogli riješiti na prirodan način.

Kako? Ovoga puta predlažemo nešto što nije bojanje kose ili gutanje "čudotvornih" pilula ili napitaka koji se reklamiraju, već prirodni recept za vraćanje boje kose koji možete sami napraviti u svojoj kuhinji.

Recept za povratak prirodne boje kose

Sastojci

2 žlice ekstra djevičanskog kokosovog ulja
1.5 žlica limunovog soka

Priprema

Ekstra djevičansko kokosovo ulje rastopite na laganoj vatri, ostavite ga da se malo ohladi i dok je još tekuće umiješajte sok od svježe iscijeđenog limuna. Miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu.

Primjena

Smjesu ravnomjerno rasporedite po kosi i dobro je utrljajte, ostavite da djeluje oko sat vremena i isperite toplom vodom, pa nakon toga operite kosu blagim šamponom. Postupak ponavljajte jednom tjedno sve dok ne budete zadovoljni rezultatima.

05.04.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh