« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
DOBRA IDEJA

Sajam knjiga na Britancu - nabavite rabljene udžbenike!

Sajam će biti petkom popodne, a 2. i 9. rujna organizira se razmjena i prodaja školskih udžbenika

Britanac postaje pravi antikvarijat na otvorenom
Više o

zagreb-info

,

školski udžbenici

,

razmjena udžbenika

,

rabljeni udžbenici

,

Britanac

Ujutro svježi proizvodi iz prve ruke, a poslijepodne knjige iz druge ruke" slogan je pod kojim Tržnice Zagreb pokreću sajam knjiga, koji će se od rujna održavati svakog petka od 12 do 20 sati na Britanskom trgu, doznaje se u Zagrebačkom holdingu.

Osim što će građani moći kupovati i prodavati rabljene knjige, 2. i 9. rujna roditelji i djeca imat će priliku razmjenjivati i rabljene udžbenike.

U Zagrebačkom holdingu ističu kako je antikvarijat na otvorenom svojevrstan odgovor Tržnica na sve učestalije upite građana da im se na jednom mjestu omogući prodaja rabljenih knjiga, a s obzirom da je Britanac već prepoznat kao mjesto s najboljom ponudom umjetnina, jer se nedjeljom tradicionalno održava sajam antikviteta, bio je, navode, logičan izbor i za organizaciju antikvarijata na otvorenom.

"Ovaj projekt svojevrstan je nastavak napora naše podružnice da novim sadržajima zagrebačke tržnice približe kupcima ali i ostalim zainteresiranima, kako bi bile privlačne ne samo za kupovinu, već i za posjet raznim kulturnim i društvenim događajima", navodi Zagrebački holding.

Dodaje kako iz Tržnica Zagreb također pozivaju građane da se uključe u odabir naziva tog sajma. Prijedlozi se mogu poslati na info@trznice-zg.hr ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. - podružnica Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V, Zagreb.

29.08.2011. 14:13:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh