« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Russell Crowe kreće na Robina Hooda

Australski glumac će se u filmu ‘Nottingham Scott’ pojaviti u ulozi šerifa koji je proganjao Robina Hooda
Australski glumac će se u filmu ‘Nottingham Scott’ pojaviti u ulozi šerifa koji je proganjao Robina Hooda (afp)
Više o

Russel Crowe

,

Robin Hood

Slavni redatelj Ridley Scott planira snimiti film u kojem će omiljeni odmetnik Robin Hood biti negativac, a šerif od Nottinghama heroj. Za ulogu pozitivca već je odabrao Russella Crowea, javlja Net.hr.

Ridley Scott najavio je početak rada na svojoj verziji Robina Hooda nakon što završi štrajk holivudskih scenarista, što se ovoga tjedna i dogodilo.

U filmu naslovljenom ‘Nottingham Scott’ će obrnuti uobičajenu priču i od šerifa od Nottinghama stvoriti heroja, dok će slavni odmetnik biti portretiran kao negativac.

- Počet ću raditi na Robinu Hoodu u Velikoj Britaniji čim pisci prestanu štrajkati. Već sam prošetao šumama i pronašao neke lokacije za snimanje - rekao je Scott za Empire.

Ujedno je najavio da će se u glavnoj ulozi, onoj šerifa od Nottinghama, naći Russell Crowe, za kojega kaže da može ‘odglumiti uistinu dobar britanski naglasak’.

NegativacRidley Scott odlučio je od Robina Hooda napraviti negativca, a središnji lik bit će šerif.Bit će to Scottova peta suradnja s Russellom Croweom. Trenutačno se u hrvatskim kinima može vidjeti njihov ‘Američki gangster’, dok će potkraj godine premijeru doživjeti i ‘Body of Lies’. Prethodno su surađivali na kinohitu ‘Gladijator’ i romantičnoj komediji ‘A Good Year’.
Časopis Forbes uvrstio je Russella Crowea na popis najpreplaćenijih holivudskih glumaca u prošloj godini zbog iznimno slabe zarade njegovih posljednjih filmova. 

Piše: METRO
13.02.2008. 01:30:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh