« Ekosfera
objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana
BRAVO

Rundekovo NE plastici za svakodnevno bacanje!

Greenpeaceovu peticiju, koja se i dalje provodi, već je potpisalo više od 50.000 građana, što je jasna poruka javnosti kako je nužna promjena politike

Rundek protiv plastike
Rundek protiv plastike (Biljana Šimić/Greenpeace)
Više o

Greenpeace

,

Darko Rundek

,

plastika

Greenpeaceovoj kampanji nedavno se pridružio i Darko Rundek. Autorsku pjesmu Reci NE!" snimio je u suradnji sa školskim zborom iz Velike Gorice.

Drago mi je što smo mogli podržati kampanju Greenpeacea protiv plastike za jednokratnu upotrebu, kao i da sam mogao surađivati sa zborom ZbrKu koji je bio super. Pozivam vas da potpišete peticiju za zabranu plastičnih vrećica. Reci NE!", poručio je poznati glazbenik.

Greenpeaceovu peticiju, koja se i dalje provodi, već je potpisalo više od 50.000 građana, što je jasna poruka javnosti kako je nužna promjena politike.

Pjesma nas je odmah zarazila, a posebno nas veseli što su se zainteresirali i uključili i mladi ljudi. Vrijeme je da stanemo na kraj pogubnim praksama koje štete budućim generacijama. Kao što prikazuje ovaj spot, želimo spriječiti da se današnja djeca sutra utope u moru plastike i plastičnih vrećica", naglasila je voditeljica kampanje Petra Andrić.

Spot možete pogledati na Facebooku i YouTubeu.

22.07.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh