« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
ah, ti nogometaši

Ronaldo mora na sud zbog utvrđivanja očinstva

DNK testiranje će pokazati ima li nestašni Brazilac dijete sa ženom koju je upoznao još 2002. na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji

(Wikipedia)
Više o

Ronaldo

,

Ronaldova djeca

,

utvrđivanje očinstva

Slavni brazilski nogometaš Ronaldo dobio je poziv za utvrđivanje očinstva od suda u Sao Paolu. Ronaldo će morati dati uzorak DNA da bi se ustanovilo je li on otac četverogodišnjeg djeteta jedne Brazilke koju je upoznao za vrijeme Svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji još 2002. godine, prenosi Index.

Navodno je majka djeteta, Michele, Ronalda putem e-maila pozvala da se podvrgne testiranju, no on je to odbio, nakon čega se Brazilka odlučila obratiti sudu.

Ronaldo i Michele upoznali su se prije 7 godina u Tokiju za vrijeme SP-a u Japanu i Južnoj Koreji nakon čega su se povremeno viđali. Dijete je začeto 2004. godine, a Michele je zamolila još jednog bivšeg dečka da se podvrgne testiranju. Odazvao se pozivu i pokazalo se da dijete nije njegovo.

- To je jako čudno. Svi koji vide dijete, iako ne znaju ništa o tom slučaju, govore kako neodoljivo liči na Ronalda. Ima istu kosu i zube kao on, izgleda kao njegova fotokopija - rekla je Micheleina majka za jedan brazilski časopis.

- Nema se tu što reći, to je Ronaldova privatna stvar i on o tome ne želi pričati - rekao je igračev menadžer Fabiano Farah.

Ako se odbije podvrgnuti DNA testiranju, brazilski zakoni propisuju da to automatski znači da prihvaća očinstvo.

Ako se pak odazove pozivu suda, a testovi pokažu da je on otac djeteta, bit će to četvrto dijete nestašnog Brazilca. Već ima sina Ronalda s bivšom suprugom Milene Domingues, te Mariju Sophiju sa sadašnjom suprugom Bijom. Ona će za osam mjeseci Ronaldu roditi treće dijete.

23.09.2009. 19:08:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh