« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
I LIKE TO PARTY, PARTY

Ronaldihno novčano kažnjen zbog tulumarenja

Novčanu kaznu, čiji iznos nije spomenut, Ronaldinho će proslijediti u humanitarne svrhe

(Getty Images)
Više o

Milan

,

Ronaldinho

Nogometni klub Milan kaznio je svoju brazilsku zvijezdu Ronaldinha zbog partijanja pred derbi utakmicu i poraz 2-0 protiv Intera.

Ne samo da su "rossoneri" izgubili taj susret, već su u direktnom obračunu s liderom i aktualnim prvakom svoje šanse za osvajanje "scudetta" dodatno umanjili, budući da je gradski suparnik pobjedom (u tom trenutku) pobjegao na devet bodova prednosti.

Novčanu kaznu, čiji iznos nije spomenut, Ronaldinho će proslijediti u humanitarne svrhe.

Prema navodima talijanskih medija Ronaldinho, koji ponovno igra u dobroj formi, ali koji nije zabljesnuo na derbiju, četvrti je puta ove sezone uhvaćen u noćnom provodu.

Navodno je organizirao zabavu u jednom luksuznom hotelu u Milanu. Ondje je za sebe i prijatelje rezervirao je apartmane vrijedne 1000 eura po noći. Ukupno je potrošio oko 75.000 eura prije nego li se priključio ostatku Milanove momčadi u Milanellu u subotu, dan uoči derbija.

Ishod dugotrajne zabave su bili Ronaldinhovi loše odrađeni treninzi, kao i loša igra na samoj utakmici i konačna pobjeda "nerazzurra" 2-0 unatoč igraču manje. U sudačkoj nadoknadi je propustio i realizirati jedanaesterac čime je dodatno podgrijao ovakve navode. (Totalsport)
03.02.2010. 13:34:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh