« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
NIŠTA OD ŠOPINGA

Roma se ne odriče De Rossija, Henryja traži West Ham

U lovu na veznjaka talijanske reprezentacije je i Real Madrid, no u Romi niti ne pomišljaju na prodaju svog ponajboljeg igrača

De Rossi je tražena roba, ali Roma ni ne pomišlja na to da ga proda
De Rossi je tražena roba, ali Roma ni ne pomišlja na to da ga proda (Getty Images)
Vodstvo talijanskog nogometnog doprvaka Rome odbilo je 45 milijuna eura odštete koliko Manchester City nudi za veznjaka Danielea de Rossija.

U lovu na veznjaka talijanske reprezentacije je i Real Madrid, no u Romi niti ne pomišljaju na prodaju svog ponajboljeg igrača.

"De Rossi će uskoro biti vođa ove momčadi i nema šanse da ga pustimo. Sada je vođa Francesco Totti, a uskoro će predvodnik naše momčadi biti De Rossi, a takvi ljudi nisu na prodaju," poručili su s Olimpica. De Rossi je Romino dijete, a za prvu momčad je debitirao 2001. godine. Navijači ga obožavaju, a nadimak mu je "Capitan Futuro" - budući kapetan.

Za razliku od De Rossija koji će po svemu sudeći ostati u Romi, na Otok bi se mogao vratiti Thierry Henry. Vodstvo West Ham Uniteda poslalo je Barceloni službenu ponudu za francuskog napadača. Suvlasnik londonskog kluba David Sullivan nije želio otkriti o kojem se iznosu radi, no engleski mediji navode iznos od 9 milijuna eura, dok bi Henry zarađivao oko 100.000 eura tjedno. "Spremni smo dovesti jednog od najboljih napadača u povijesti Premiershipa. Pripremili smo ponudu koja bi Henryja učinila najbolje plaćenim nogometašem u povijesti našeg kluba," kazao je Sullivan. (hina/metro-portal)

22.05.2010. 13:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh