« Fun
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
lool

Rođenje Isusa u digitalnom dobu

Kako bi rođenje Mesije izgledalo u ova digitalna vremena pokušala je dočarati ekipa

Marija bi dobila poruku od Arhanđela Gabriela
Marija bi dobila poruku od Arhanđela Gabriela (Screenshot YouTube)
Više o

Facebook

,

Josip

,

Isus Krist

,

rođenje

,

Sveta tri kralja

,

digitalno doba

,

Marija

Jeste li se ikad zapitali kako bi to izgledalo da se Mesija rodi u ovo doba interneta i ostalih digitalnih čudesa i gadgeta? Ekipa s YouTube kanala excentricGrey postavila si je isto pitanje i napravila sjajan video.

Razne verzije ovog videa na raznim jezicima skupile su desetke milijuna pregleda, a kad ga pogledate, bit će vam jasno zašto.

Navještenje Mariji dolazi porukom na njen iPhone, na što ona šalje mail Josipu kako bi trebali razgovarati jer će biti trudna.

Put do Betlehema traže na Google Mapsima pokušavajući putem izbjeći Rimljane, štalu im je predložio Foursquare, a objava rođenja i fotke malog Isusa na Facebooku prikuplja tisuće lajkova u trenutku.

Kako bi to sve izgledalo pogledajte u 

Rođenje Isusa u digitalno doba popularan je video koji je na YouTubeu objavljen još 2010. godine, a dosad je s raznim verzijama skupio desetke milijuna pregleda na YouTubeu. Navještenje Gospodinovo u ovoj verziji bi se odigralo preko notifikacije na iPhoneu, a Marija bi mailom Josipu javila da će dobiti bebu. Put do Betlehema bi isplanirali preko Googleovih karata, a štalicu bi pronašli na Foursquareu. Ponosni otac prve slike malog Isusa objavio bi na Facebooku, a slika naravno odmah skuplja velik broj lajkova.

22.12.2013. 17:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh