« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Robinho: Tuku me kao životinju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Manchester City

,

Robinho

,

grub nogomet

Napadač engleskog premierligaša Manchester Citya Brazilac Robinho požalio se u razgovoru za Sky Sports na "nevjerojatnu grubost engleskih braniča"

"Nikako se ne mogu naviknuti na udarce koje stalno dobivam. Tuku me kao životinju i iznenađen sam što suci toleriraju tako oštre prekršaje," kazao je brazilski majstor koji postao novi ljubimac navijača Citya.

Robinho je u Manchester City stigao iz Real Madrida u kolovozu ove godine za 42.5 milijuna eura i to je bio rekordni transfer ove sezone u Premiershipu. Dolazak Robinha se pokazao sjajnim potezom, jer je mladi Brazilac trenutačno vodeći strijelac kluba sa osam pogodaka, te ukupno na diobi trećeg mjesta u Premiershipu.

"U Engleskoj se igra nevjerojatnom brzinom. Navikao sam se na igru po hladnoći, no izuzetno je teško igrati po kiši," dodao je Robinho osvrnuvši se i na razočaravajuće rezultate Citya koji se nalazi na 17. mjestu.

"Imamo solidnu momčad, no nedostaje nam zajedništva. Vjerujem kako ćemo u drugom dijelu sezone biti daleko bolji." (hina/metro-portal)

19.12.2008. 09:35:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh